TRENDOVI

Stigli su prvi modeli haljina koji su kao stvoreni za proljeće! Izdvojili smo nekoliko favorita!

Znamo kako osvježiti svoj ormar
Dolaskom nešto toplijih dana uvelike se mijenja sadržaj u našem ormaru, pa tako glavnu riječ imaju upravo - haljine. Ovaj modni komad je popularan iz brojnih razloga, a ponajviše zbog činjenice da u jednom komadu imamo gotov cijeli outfit! Tako u tren oka imamo kombinaciju idealnu za ispunjavanje svakodnevnih obaveza, ali i za nešto posebnije prigode, stoga se jedan model dobre haljine baš uvijek isplati imati u ormaru!

Svatko od nas se barem jednom pronašao u situaciji u kojoj stoji satima ispred ormara s rukama na bokovima, razbijajući glavu što danas odjenuti! Upravo u tim situacijama se kao spas pokazala dobra haljina, modni komad na koji baš uvijek možemo računati! Ono što je bitno kod dobre haljine jest to da se u njoj osjećamo udobno i da model laska našoj figuri, a danas zaista nije izazov pronaći prekrasan model haljine zahvaljujući bogatoj ponudi omiljenih high street brendova.

Haljine iz kojih se ovog proljeća ne skidamo

Iako proljeće još nije službeno stiglo, prekrasne modele haljina već sada možemo pronaći u omiljenim high street trgovinama; od kratkih haljina, pa sve do maxi modela koji će i ove sezone biti apsolutni trend. Kako je i ovog proljeća fokus stavljen na boje i cvjetni uzorak, upravo takve haljine možete pronaći na policama trgovina, a koje će biti idealne za ispunjavanje poslovnih obaveza, ležernu šetnju gradom, ali i za nešto svečanije prilike.

U nastavku smo izdvojili nekoliko favorita iz kojih se sigurno nećete skidati u narednim danima!

Zara (69,95 €), (39,95 €)

Massimo Dutti (99,95 €), Zara (45,95 €)

Mango (45.99 €), Massimo Dutti (99,95 €)

Mango (49.99 €), (49.99 €)

Reserved (35,99 €), Mango (59.99 €)

Reserved (59,99 €), (39,99 €)

Foto: Instagram, Reserved, Zara, Mango, Massimo Dutti, 
Objavljeno: 17.03.2023. u 13:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p