TRENDOVI

Stigli su prvi modeli sandala za proljeće i izgledaju sjajno!

Prekrasni modeli koje želimo u svojoj kolekciji!

Sunce i nešto toplije temperature sasvim su dovoljne da potaknu naša maštanja o proljeću, koje već sada nestrpljivo iščekujemo. Također izlozi omiljenih high street trgovina polako poprimaju svoje proljetno izdanje, pa su se tako u prvom planu pronašli nešto vedriji i razigraniji modni komadi, kao i sandale koje izgledaju apsolutno neodoljivo!

Budući da je riječ o prijelaznom razdoblju, svega nekoliko modnih komada nam je potrebno kako bi udovoljili zahtjevima ovog godišnjeg doba, koje je često nepredvidljivo. Od jutarnjih niskih temperatura, pa sve do iznenadnog lijepog vremena zbog kojeg moramo nositi jaknu u rukama, sasvim je jasno da proljeće unosi poprilično velike promjene u našu garderobu. Tako su se na popisu must have proljetnih komada, uz nezaobilazne prozračne bluze i haljine, pronašli i prvi modeli sandala, a s kojima svaki naš outfit izgleda mrvicu bolje. Ove sezone naglasak je definitivno stavljen na boje, pa je tako pravo vrijeme da izađete iz svojih modnih okvira i sigurne zone te se prepustite mašti i nešto kreativnijem odijevanju. Pored upečatljivih nijansi, ove sezone sandale kradu pažnju i svojim neobičnim dizajnom, kao i raznim uzorcima, poput onog s cvijećem, a zbog čega ih jedva čekamo nositi.

Bilo da su u pitanju one s potpeticom ili ravne, definitivno ih se isplati imati nadohvat ruke, a u nastavku smo izdvojili one najljepše!

Mango (250 kn), (250 kn)

Zara (350 kn), (550 kn)

Mango (250 kn), (250 kn)

Stradivarius (180 kn), (200 kn)

Mango (350 kn), (350 kn)

Zara (400 kn), (350 kn)

Stradivairus (230 kn), (230 kn)

Foto: Instagram, Zara, Mango, Stradivarius
Objavljeno: 23.02.2021. u 12:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p