TRENDOVI

Stigli su prvi slamnati šeširi zbog kojih jedva čekamo ljeto

Modni dodatak koji se mora pronaći nadohvat ruke!

Možda toga i nismo baš previše svjesni, no pitanje je trenutka kada ćemo zakoračiti u prve ljetne dane. Osim toplog vremena, naše odbrojavanje do odlaska na godišnji odmor uvelike potiču i nove ljetne kolekcije omiljenih high street brendova, a u kojima se mogu pronaći i must have dodaci baš svake ljetne sezone, od kojih definitivno najznačajniju ulogu ima slamnati šešir.

Kada bi morali izdvojiti samo jedan ljetni modni dodatak bez kojeg ne možemo zamisliti tople dane pred nama, onda bi to bio slamnati šešir. Riječ je o predmetu koji baš svaku kombinaciju čini mrvicu posebnijom i drugačijom te unatoč činjenici da svaka sezona donosi neke nove trendove i razigrane favorite, nekako se uvijek vraćamo ovoj klasici koja provjereno dobro funkcionira s baš svim predmetima iz ormara. Pored toga što se sa slamnatim šeširom osjećamo profinjeno i elegantno, on itekako ima i svoju praktičnu stranu te nam tako služi i za zaštitu od jakih sunčevih zraka. Od jednostavnih fedor modela koji su kao stvoreni za ležerne kombinacije, pa sve do modela s istaknutim obodom, high street brendovi ni ove sezone nisu izostavili slamnate šešire kao jedan od zaštitih znakova ljeta. Također su prisutni i klasični detalji poput vječno omiljene mašne ili vrpce, a koji će poslužiti kao točka na i baš svakom našem modnom izdanju.

U nastavku smo izdvojili nekoliko slamnatih šešira koje želimo u svojoj kolekciji, a koji će vas sigurno potaknuti da krenete odbrojavati do dolaska ljeta!

H&M (13 €), Reserved (180 kn)

Mango (170 kn), (170 kn)

Mango (250 kn), (200 kn)

Reserved (140 kn), (180 kn)

Reserved (180 kn), H&M (18 €)

Zara (180 kn), (180 kn)

Foto: Instagram, Zara, Mango, H&M, Reserved
Objavljeno: 11.05.2021. u 15:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p