TRENDOVI

Stil od jutra do mraka:

Kako nositi hlače klasičnog uzorka za posao i večernji izlazak?
 
 
Ponekad je dobro odmaknuti se i odmoriti od trendova te zagledati duboko u one najskrivenije kutke ormara u kojima se najčešće skrivaju prava blaga na koja često zaboravimo zbog najezde brzih trendova koje želimo isprobati. Jedan od takvih komada kojeg zasigurno posjedujete, no mislite da je zastario i neupotrebljiv jesu hlače klasičnog kroja pepita uzorka.
 
Bez obzira na to što ovaj uzorak nije u fokusu trenutno, ove hlače mogu biti odličan jesenski statement komad koji se može nositi u pregršt dnevnih i večernjih kombinacija. Isto vrijedi i za hlače s uzorkom poput tartana, točkica i inih, a kako ih kombinirati pogledajte u nastavku.

DNEVNA KOMBINACIJA

Preko dana predlažemo da hlače crno-bijelog uzorka izbalansirate trendi komadom kao što je voluminozni pulover u pastelno plavoj boji. Ostajući na području hladnih nijansi, dodajte efektne metalik cipele za neočekivani moment te neutralni svijetli kaput.
 

HLAČE: MICHAEL KORS (1.279kn), XYZ; PULOVER: ZARA (169,90kn); CIPELE: DIESEL (1.669kn); KAPUT: MARC CAIN (3.199kn), XYZ; MARAMA: PEPE JEANS (249kn), SHOEBEDO

VEČERNJA KOMBINACIJA

Ako ste voljeli trend 'crop' topova prošlog ljeta, iskoristite svoj omiljeni primjerak i nosite ga uz predimenzioniranu košulju i hlače pepita uzorka. Mi biramo kožni top kako kombinacija ne bi bila preklasična.
 

 
HLAČE: MICHAEL KORS (1.279kn), XYZ; KOŠULJA: ZARA (299,90kn); TOP: DION LEE (3.055kn), NET-A-PORTER; TORBA: N21 (2.770kn), FARFETCH; CIPELE: KARLA (1.350kn)
 
Matea Martek
 
photos: xyz, karla, zara, net-a-porter, farfetch
Objavljeno: 31.10.2014. u 15:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p