TRENDOVI

Stil od jutra do mraka:

Kako nositi šljokičastu suknju za posao i večernji izlazak?

h&m 
Blagdani nam se lagano primiču i brandovi svoje police počinju puniti komadima primjerenim za brojne tulume i večere koje će se nalaziti na dnevnim rasporedima mnogih. Bogati materijali naprosto mame i jedva čekamo iskoristiti ih u brojnim kombinacijama sljedećih mjesec ili dva.

Jedan od takvih komada pronašli smo u H&M-u i instantno nas je osvojio. Šljokice u kombinaciji s midi dužinom savršen su izbor želite li upečatljiv i istovremeno elegantan styling, a mi smo odlučili otići korak dalje i kombinirati ih i u dnevnoj varijanti. 

DNEVNA KOMBINACIJA

Street style kultura do sada nas je već itekako odgojila u smjeru eksperimentiranja. Činjenica da više nema pravila u odijevanju i sve se nosi sa svime i u ovom slučaju pokazala se krucijalnom. Za dnevnu kombinaciju vam stoga predlažemo da šljokičastu suknju nosite s plavim širim puloverom, a nadopuniti ih možete robusnom toplom kapom, crnim gležnjačama udobne pete i voluminoznim ružičastim kaputom.
 

SUKNJA: H&M (199kn); ZARA (99,90kn); KAPUT: RESERVED (699kn); ČIZME: CHINESE LAUNDRY (999kn), SHOEBEDO; TORBA: PARFOIS (350kn); KAPA: PEPE JEANS (199kn), SHOEBEDO

VEČERNJA KOMBINACIJA

Želite li dojmljivu večernju kombinaciju, no istovremeno želite smiriti šljokičastu suknju koja je sama po sebi statement komad, predlažemo cool majicu s printom i efektne modne dodatke.
 

SUKNJA: H&M (199kn); MAJICA: KOCCA (559kn), XYZ; CIPELE: MISS SELFRIDGE (270kn), TORBA: CHARLOTTE OLYMPIA (7.300kn), MATCHES FASHION
   
M.M.

photos: h&m, xyz, miss selfridge, shoebedo, reserved, parfois
Objavljeno: 14.11.2014. u 18:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p