TRENDOVI

Stil od jutra do mraka:

Kako nositi šljokičastu bomber jaknu u dnevnoj i večernjoj kombinaciji?
 
Moramo priznati da se uz lampice i božićne ukrase koji sada već krase gotovo svaki kutak grada, teško odupiremo blagdanskoj groznici, a s njome u duetu dolaze i nezaobilazne šljokice. O hlačama i njihovom svakodnevnom stiliziranju već smo vam pisali, a sada je došao red na bomber jaknu u koju smo se potpuno zaljubili. Dokaze da se ona može nositi u svim prilikama, prilažemo u nastavku.

DNEVNA KOMBINACIJA

Chic i pomalo dječačku kombinaciju postići ćete ispranim boyfriend trapericama i slatkom košuljom sitnog uzorka. Predlažemo da sjajne komade nadopunite 'oxford' cipelama.
 

JAKNA: ZARA (599,90kn); TRAPERICE: H&M (299kn); KOŠULJA: MANGO (349kn); CIPELE: KARLA (3.490kn); TORBA: S.OLIVER (479kn)

 
VEČERNJA KOMBINACIJA

Elegantan look postići ćete stilizirate li šljokičastu bomber jaknu sa sivom midi suknjom i bazičnim topom, a završite priču dobrim modnim dodacima poput efektnih gležnjača na petu i torbe malih dimenzija.
 

JAKNA: ZARA (599,90kn); SUKNJA: MICHALE KORS (1.559kn), XYZ; TOP: MANGO (349kn); ČIZME: SCHUTZ (2.199kn), XYZ; TORBA: PARFOIS (240kn)
   
 
Matea Martek
 
photos: disco pony, xyz, karla, parfois, h&m, mango, zara
Objavljeno: 28.11.2014. u 15:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p