TRENDOVI

Stil od jutra do mraka:

Kako nositi pletene trapez hlače u dnevnoj i večernjoj prilici?
style du monde 
 
mini trendu pletenih trapez hlača već smo vam pisali, no ako mislite da niste dovoljno hrabri za eksperimentiranje s ovom idejom, danas vam donosimo inspiraciju koja bi vam strah mogla potpuno ukloniti. Sive pletene hlače zapravo su vrlo jednostavne za stiliziranje, a trapez kroj poznat je po efektu vizualnog izduživanja nogu, što je svakako dodatan poticaj za trendseterice koje se nalaze u nedoumici.

DNEVNA KOMBINACIJA

Za svakodnevne kombinacije, bilo da se radi o onima poslovnog ili ležernog karaktera, kombinirajte trapez hlače s minimalističkom elegancijom. Mi biramo sivi pulover, voluminozni crveni kaput te odlične modne dodatke poput šešira i gležnjača na petu.
 
Pletene hlače
HLAČE: ZARA (499,90kn); PULOVER: MANGO (299kn); KAPUT: PULL & BEAR (399kn); CIPELE: CHINESE LAUNDRY (999kn), SHOEBEDO; ŠEŠIR: H&M (149kn)

VEČERNJA KOMBINACIJA

Odlazak na koncert ili u klub popratite stylingom koji će uključiti cool majicu s printom, udobne gležnjače i krznenu avijatičarsku jaknu.
Pletene hlače
HLAČE: ZARA (499,90kn); MAJICA: TOPSHOP (230kn); JAKNA: ZARA (599,90kn); CIPELE: PEPE JEANS (999kn), SHOEBEDO; PRESTENJE: ASOS (145kn)
 

M.M.

photos: style du monde, look de pernille, shoebedo, zara, mango, h&m, topshop, asos
Objavljeno: 12.12.2014. u 15:16

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p