TRENDOVI

Stilistički savjeti poznatih dizajnera

8 ideja za chic kombinacije

pre fall kolekcije    
Njihovi lookbookovi odličan su izvor inspiracije, pogotovo ako volite eksperimentirati novitetima i ne bojite se neobičnih odjevnih kombinacija. Dizajneri uvijek pronađu neki novi način kombiniranja već tisuću puta viđenih odjevnih komada, a mi smo iz velikog broja pre fall lookbookova izdvojili 8 stylinga koje možete lako posuditi bez prevelikog troška za vaš novčanik.
 
ALEXANDER WANG
  
Alexander Wang na velika je vrata vratio jedan popularan trend iz prošlosti. Mrežaste čarape postale su novi modni must have, a najbolje izgledaju u crnoj kombinaciji - uz uske suknje od kože i sofisticirane dolčevite.
  
Alexander Wang 
JOSEPH
 
Pletivo u kombinaciji od glave do pete zavoljeli smo početkom ove hladne sezone, a sudeći po temperaturama koje su nam najavili meteorolozi - još uvijek stignete isfurati kombinaciju u kojoj je sva pažnja usmjerena na upečatljivu vrstu boda.
 
Joseph 
MULBERRY

Modna kuća Mulberry predlaže vam da iz ormara izvučete svoj stari kardigan dužine do koljena te da ga nosite kao elegantnu haljinu. Kombinacija će izgledati posebno dobro ako ispod kardigana odjenete negliže u crnoj ili bijeloj boji, na njega jednostavan kaput i sve zajedno stegnete tankim remenom visoko u struku.
 
Mulberry 
SASS & BIDE
 
Svoj šljašteći, svečani sako ne pospremajte na dno ormara do idućih blagdana već ga nosite u kombinaciji s ispranim trapericama i pamučnim majicama! Sass&Bide vam savjetuje styling s muškim modelom traperica i primjetnim sandalama.
 
Sass & Bide 
CEDRIC CHARLIER
    
Tražite kombinaciju u kojoj ćete biti zamijećeni i jako chic? Cedric Charlier predlaže da investirate u upečatljivu suknju decentnih boja koju možete nositi na bezbroj načina. Posebno dobro izgleda spojena s tankom dolčevitom sličnih tonova ili pamučnim puloverom nekog simpatičnog natpisa.

Cedric Charlier
BURBERRY

Guste crne grilonke, prekrasna haljina od bijele čipke i savršeno krojena bunda leopard uzorka! Možda već tisuću puta viđena kombinacija, no u očima kreativne ekipe iz Burberryja jedna od onih koju ćemo obožavati još dugi niz godina…
 
Burberry
GIVENCHY

Ako vam modna kuća Givenchy savjetuje da budete otkačene i da bez zadrške kombinirate dva različita uzorka, krajnje je vrijeme da to učinite! U svojoj pre fall kolekciji pokazali su nam da spomenuti spoj može biti nevjerojatno elegantan i sofisticiran pa razmislite o ovakvim kombinacijama za poslovne prilike.
 
 
Givenchy 
RACHEL ZOE
 
Poznata modna stilistica i dizajnerica Rachel Zoe voli klasiku s pomakom. Ako preferirate modni stil spomenute dame, za svečane prilike umjesto crnih hlača nosite one bijele boje i kombinirajte ih sa šljaštećim topovima i decentnim make upom.
 
Rachel Zoe 
Ana Bacinger
Objavljeno: 22.01.2015. u 17:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p