TRENDOVI

Stilske odluke Olivie Palermo

Kojih pravila će se pridržavati u 2011.?

„Prestat ću pušiti, idem na dijetu, počet ću vježbati, neću ignorirati pozive na mobitelu...". Tako otprilike zvuče novogodišnje odluke velike većine ljudi, ali kad ste fashionista vaše odluke zvuče ipak nešto drugačije. Olivia Palermo otkrila je svoje odluke, sve vezane uz modu i stil. Pročitajte ih, možda donesete još koju odluku za 2011.

1. „Ostat ću vjerna omiljenim komadima!"

Logično, ako vam nešto dobro stoji, nosit ćete taj komad i dalje. Danas se nažalost trendovi vrte toliko brzo da nekad ne stignete imati omiljeni komad. Traperice, posebna haljina ili omiljene štikle? Koji su Olivijini favoriti? Vjerovali ili ne- mokasine! „Obožavam sve s ravnim potplatom i sve s potpisom Diane von Furstenberg."

2. „Tražit ću savjet, ali se voditi svojim instinktom!"

„Volim dobro surađivati sa stilistima i dizajnerima, ali isto tako mi je bitno da se osjećam dobro. Uvijek na kraju poslušam svoj unutarnji glas i napravim po svom." objasnila je. Dakle, ako želite one žute štikle- kupite ih. Briga vas što vaša prijateljica kaže da ih nemate s čim kombinirati!

3. „Nosit ću boje."

Već smo najavili kako su povratak sedamdesetih i žarke boje veliki hit ovog proljeća, a nosit će ih i Olivia Palermo. „Diane von Furstenberg kaže kako su boje iznimno bitne i slažem se s njom u potpunosti!"

4. „Pronaći ću kombinacije koje funkcioniraju od jutra do večeri!"

„Svaka žena mora imati haljinu s potpisom Marchesa, Valentino i Giambattista Valli, uske i široke hlače te fantastičan komad nakita!" kaže Olivia.

5. „Investirat ću u statement nakit!"


Dobar komad nakita podiže svaku kombinaciju, a jedinstvene komade koji plijene poglede obožava i Olivia.

6. „Kombinirat ću dizajnerske i high street komade!"

Olivia je postala poznata upravo po tome, a dobrih navika se treba držati i u ovoj godini. „Mango, DVF, Giambattista Valli i Valentino su moji favoriti!" izjavila je Palermo.

7. „Počistit ću ormar!"

„Ne morate uvijek kupiti nešto novo da bi izgledali dobro. Uzmite komade koje već imate i isprobajte ih u raznim kombinacijama koje dosad niste nosili. Ako vam manjka inspiracije, inspirirajte se modnim editorijalima."

 

Borina Kopčić

foto: Elle, Instyle

Objavljeno: 10.01.2011. u 14:55
Tagovi: Olivia Palermo

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p