TRENDOVI

Što ćete biti za Halloween?

Pronađite inspiraciju u slavnima!

Već je sve lagano u znaku Halloweena ili kod nas poznatije Noći Vještica. Jeste li odlučili u što ćete se zamaskirati?

Da li ćete slaviti s Amerikancima i pustiti mašti na volju, pa se planirate zamaskirati u nekog super junaka poput Kim Kardashian ili playboy zečicu poput Paris Hilton? Ili ćete ostati vjerni našoj tradiciji pa ćete potražiti neki strašan kostim vampira ili vještice? U ovom drugom slučaju savjetujemo vam da probate nabaviti nešto poput Kate Beckinsale koja se zamaskirala u seksi vražicu ili Alexe Chung koja je jedne godine odlučila biti grofica vampirica. Strašne kostime isfurali su i Heidi Klum, Bette Midler, Michael Kors i Jamie McCarthy.

 

78284_blake-lively-as-cleopatra-and-martha-stewart-as-medusa-for-halloween-2008.jpg

A vi koje želite biti elegantne i sofisticirane, a ne kao maškara savjetujemo vam da pokušate sa nečim poput Madonne, Eve Herzigove, Lauren Conrad i Kim Kardashian koje su odlučile vratiti staro doba Hollywooda i popularni charlston ples barem na jedan dan! Inspiraciju za dobar kostim lako ćete pronaći i u Madonni, koja je tokom svoje karijere imala velik broj stilskih transformacija. Odlučite se za slatku Madonnu sa minivalom i tilom poput Audrine iz MTVjeve serije The Hills ili za seksi Madonnu u Gaultierovom prepoznatljivom grudnjaku. Martha Stewart prije dvije godine oduševila je svojim kostimom meduze, baš kao i Heidi Klum koja je prošle godine bila Vishna, pa ako ste jako kreativne i želite imati najbolju masku ugledajte se u njih dvije! A pravi modni ovisnici neka pokušaju iskopirati Karla Lagerfelda kako je to jedne godine učinio dizajner Roberto Cavalli - crno odijelo, bijela košulja, siva perika, lepeza, rukavice i crne naočale trebali bi nabaviti bez velikih problema!

 

Ideja je na pretek, a ako niste sigurne u što da se zamaskirate ove Noći vještica savjetujemo vam da zavirite u našu galeriju i inspiraciju potražite u slavnima!

Ana Bacinger

Objavljeno: 29.10.2009. u 23:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p