TRENDOVI

Što ćete odjenuti na Valentinovo?

Donosimo tri simpatična stylinga

Iako će većina nas reći da joj je svaki dan Valentinovo te da joj ne treba ništa na ovaj užasno komercijalizirani dan, potajno se ipak nadamo nekoj sitnici. Ukoliko ste jedna od onih kojoj ovaj dan puno znači i očekujete neki poseban izlazak, spremili smo tri odlična styling u kojima možete provesti taj vama jako bitan dan.

Možda vas vaš dragi vodi u kino i na pizzu, a vi se želite srediti, no ne želite pretjerati. U ovom slučaju predlažemo da se odlučite za svoje najdraže traperice i neku simpatičnu vesticu. Uz ove sasvim obične komade stavite cipele na petu, statement ogrlicu i neku fora torbicu i stvorite zanimljiv styling.

Rezervirao je stol u nekom svečanom restoranu i izvodi vas na večeru? U tom slučaju birajte malu crnu haljinu i crvene detalje. Make up i kosa neka budu jednostavni jer smo se već u više navrata uvjerile da muškarci ne vole teški make up i umjetne frizure.

Ukoliko vas čeka iznenađenje i niste upoznate s njegovim planovima - budite ono što jeste! Odlučite se za vama najdražu haljinicu i kombinirajte je sa toplim pletivom. Od modnih dodataka birajte udobne cipele i praktičnu torbu, a cijelu kombinaciju stegnite tankim remenom u struku.

Ana Bacinger

Objavljeno: 13.02.2011. u 10:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p