TRENDOVI

Što je novo na Net-A-Porteru?

Za vas smo odabrali najbolje nove komade

 

Najpopularnija svjetska on-line meka Net - A -Porter na tjednoj bazi predstavlja novitete većine svjetskih dizajnera. Kako bismo vas poštedili nepotrebnog istraživanja odlučili smo vam predstaviti najbolje komade i novitete iz ponude.

Popularnost branda 3.1.Philip Lim ne jenjava, ponajviše radi izvrsnog dizajna i relativno povoljnih cijena. U ponudi se nalazi nekoliko haljina, a mi smo odabrali haljinicu zanimljivog dizajna u kombinaciji čipke i aplikacija od organze. 

 

Svoje mjesto u ponudi pronašao je i užasno skupi Balmain, čiji određeni komadi dosežu cijenu oko tridesetak tisuća kuna. Kao novitet, Balmain predstavlja kožnu bikersku jaknu, koja košta nevjerojatnih 13.000 američkih dolara.

                                 Balmain

Jedna od najljepših novih haljina jest ona kuće Maison Martin Margiela. Sprijeda sasvim običan zatvoren komad, na leđima se pretvara u cijeli niz proreza, čvorova i volana. Izrađena je od svile a košta 2.075 američkih dolara.

                                Maison Martin Margiela

 

U galeriji pogledajte još noviteta s Net-A-Portera koji uključuju klompe Miu Miu, cipele Christian Louboutin, Marc Jacobs torbicu i dr.

photo: Net-A-Porter

 

Objavljeno: 22.04.2010. u 11:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p