TRENDOVI

Što je novo na Net-A-Porteru?

Donosimo najbolje nove komade

 

Ako je protekli tjedan bio u znaku Philipa Lima, onda je ovaj tjedan u znaku Matthewa Williamsona. Na popularni Net-a-Porter pristiglo je nekoliko komada s potpisom slavnog engleskog dizajnera. Nama se posbeno svidjela zanimljiva šarena tunika kao stvorena za sunčane dane a po cijeni od 910 američkih dolara.

 

Torbica koja će oduševiti sve pomodarke jest ona kuće Pucci. Zanimljiv model od brušene kože s resicama će vas stajati 3.795,00 dolara.

                                 Pucci

 

Suknja koja izgleda kao omanji clutch je djelo kuće Versace. S obzirom na veličinu samog komada koji tek što prekriva ključne dijelove tijela, cijena je poprilično paprena a iznosi 6.895 dolara. Suknjica je izrađena od metalnih niti a na net-a-porteru savjetuju da ju kombinirate s običnom bijelom košuljom i štiklama. 

                             Versace

 

Za sexy noćni look stiže rješenje iz ekskluzivne kuće La Perla. Ovaj zanimljivi korzet s dodatkom perja košta oko 470 dolara.

                                 La Perla

 

Must have komad ovoga ljeta jest maxi haljina, a ukoliko si možete priuštiti dizajnerski komad onda sugeriramo haljinu popularne Diane Von Furstenberg po cijeni od 465 dolara.

                                    Diane Von Furstenberg

U galeriji pogledajte ostatak ovotjedne ponude s Net-A-Portera

A.P.

Objavljeno: 27.04.2010. u 15:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p