MODNI DODACI

Što je zajedničko Taylor Swift, Gwyneth Paltrow i Naomie Harris?

Poznate djevojke obožavaju Jimmy Choo 'Fauna' gležnjače
-->

Seksepilni modeli ženskih cipela s potpisom Jimmyja Chooa već dugi niz godina krase sve važnije crvene tepihe, a vrtoglavo visoke štiklice za svečane prilike uz poznate su glumice i pjevačice u svim njihovim slavljima; od koncerata i dodjela filmskih i glazbenih nagrada, sve do predstavljanja novih kolekcija i obilaženja mnogih drugih prigodnih evenata.

Jimmy Choo definitivno se etablirao kao modni brand s kojim ne možete pogriješiti i uz čije ćete ženstvene i sofisticirane cipele u trenutku biti zamijećene, a u raznovrsnoj ponudi svoj su 'it' model pronašle i Gwyneth Paltrow, Naomie Harris i Taylor Swift, koje se posljednjih mjeseci ne odvajaju od Jimmy Choo 'Fauna' gležnjače.

'Fauna' je gležnjača otvorenih prstiju, koja dolazi u kombinaciji brušene kože i romantične čipke te vizualno efektnih izreza, postignutih tehnikom laserskog rezanja. U ponudi su dvije boje, crna i bež, a već na prvi pogled nije teško zaključiti zašto su se slavne dame zaljubile u ovaj model, koji zadržava onaj egdy prizvuk gležnjače, ali istovremeno odiše nevjerojatnom elegancijom i stilom.

Cijena Jimmy Choo 'Fauna' čizmice iznosi 875 eura.

H.B.

Photo: Jimmy Choo, Guliver/Getty

-->-->--> -->
Objavljeno: 06.07.2013. u 16:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p