TRENDOVI

Što nam je Ray-Ban pripremio za proljetne dane?

Modeli sunčanih i dioptrijskih naočala koji privlače pažnju

Stil naočala Ray-Ban nikad se nije prestao pomlađivati, a da se zapravo nije promijenio od 1937. Ikone koje utjelovljuju vrijednosti kao što su autentičnost, hrabrost i sklonost izazovu. Prvi, najpoznatiji avijatičarski model Ray-Ban, dizajniran za zaštitu američkih vojnih pilota od visinskog blještavila, uskoro su postale omiljene naočale holivudskih filmskih zvijezda. Uz ostale modele-ikone branda, Ray-Ban Wayfarer i Ray-Ban Clubmaster također su kultni predmeti koji nikad ne gube svoju privlačnost. Savršeni suradnik u aktivnom životu i suvremenom izgledu, modeli Ray-Ban za iduće ljeto imaju novi dizajn, nove boje i poboljšani su tehničkim inovacijama i otpornim materijalima koji ih čine posebno udobnima. Kolekcija je zamišljena i za mlade i za lovce na trendove, s puno originalnih modela usklađenih sa svijetom mode i najavangardnijim životnim stilovima.

 

SUNČANE IKONE

RB2140QM

Prvi puta dosad, dizajn ikone modela Ray-Ban Wayfarer presvučen je kožom. Spoj umješnosti izrade i inovacije omata okvir u pravu teleću kožu, poput rukavice. Ishod je jedinstven i savršen - novi dodatak koji se može nositi uz svaki stil. Dostupan je u crnoj ili smeđoj koži, s polariziranim lećama.

RB3025JM Ray-Ban Aviator u boji

Ikonski model Ray-Ban Aviator je redizajniran u jednostavnoj te blještavoj kombinaciji. Pozlaćen metalni okvir omotan je folijom, u rasponu mladenačkih i jarkih boja i s raznim nijansama leća u staklu koje se prelijeva u dvije boje. Bezbrižna verzija velikog klasičara, gdje je Aviator model moderniji i suvremeniji nego ikad. Dostupan u 6 boja: zelenoj, azurnoj, crvenoj, bijeloj, boji kornjačevine, žutoj i crnoj.

RB2140 Urbana kamuflaža Ray-Ban Wayfarer modela

Ikonski model Ray-Ban Wayfarer je redizajniran za urbano pleme lovaca na trendove i preoblikovan u modni dodatak koji nadilazi okvire sezone. Nova kamuflaža Ray-Ban Wayfarer - unatoč svojoj ‘kamuflaži' - model je naočala koje se vole pokazivati sa stilom. Zagasita prednja strana je ‘obična', ali treba samo okrenuti glavu na stranu da se uoče iznenađujuće bočne stranice obložene ekskluzivnom kamuflažnom tkaninom.

RB3513 Metalna generacija ‘2.0.'

Modeli koje obožavaju mladi i trendseteri, tanak plosnat metalni okvir pojavljuje se po prvi puta među sunčanim naočalama u modelu koji predstavlja ‘sljedeću generaciju Aviator modela'. Iako vjeran originalnom dizajnu, okvir je izrađen inovativnom metodom izrade (laserski izrezane čelične pločice), koja omogućava postizanje vrlo preciznih linija.

DIOPTRIJSKI MODELI

RX5309

Muške naočale okruglih linija na donjem dijelu prednjice. Okvir u dvije nijanse, punih boja izvana i boje kornjačevine iznutra, daje elegantan zaokret cjelini. Metalne zakovice i zglobovi zaokružuju elegantan stil modela.

RX5311

Ženstveni oblik ovog modela, okrugao i blago mačkasti, još je privlačniji zbog svog dvobojnog okvira. Boje kornjačevine izvana i opalnih boja iznutra, suvremena kombinacija koja predstavlja precizan stilski odabir. Metalne zakovice i zglobovi dodaju dašak blještavila novom modelu.

Photo: Ray-Ban

 


Objavljeno: 03.02.2014. u 15:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p