TRENDOVI

Što nam rade kolegice iz susjedstva?

Tjedni pregled srbijanskih modnih blogova

Teško je jednim pojmom objasniti što su to naše omiljene djevojke iz susjedstva radile u proteklome tjednu. S obzirom da su božićne radosti prema julijanskom kalendaru tek sada na repertoaru - Jelena, Branislava, Vanja i Marina dohvatile su svoj blagdanski duh i naprosto uživaju. Ovo je pregled najznačajnijih blogova srbijanske modne scene:

Jelena Karakaš (tko ne voli cipele, ne voli ni ljude) posjetila je Zagreb kako bi proslavila Novu godinu na dobro joj poznatome terenu. Dio obitelji, kao i brojni prijatelji&kolege, dočekali su ju u hrvatskoj metropoli koju Jelena naprosto obožava, naročito kada joj je potreban miran odmor. Više nam je puta napomenula kako u Zagrebu vlada jedna velika opuštenost te kako je ovaj grad stvoren za ispijanje kava, listanje omiljenih časopisa i uživanje u pogledu na ljude koji žive i rade u samome centru.

 

Osim blagdanske čarolije, Jelena nam je ovoga tjedna dala do znanja kako, unatoč nedostatku opsesije torbama s potpisom LV, obožava vidjeti kampanje koje prate svaku novu kolekciju. Posljednja u nizu, ona za kolekciju CRUISE 2012, oduševljava ju pričom i sveukupnim dojmom kojeg ostavlja...

Njena kolegica Branislava Antović, koja stoji iza bloga Divine world of Fashion, jedna je od onih djevojaka iz čijih se odjevnih kombinacija inspiriraju mnoge djevojke s obje strane granice. S obzirom da modne granice ne postoje i neće nikada postojati, škicnuli smo njenu zimsku kombinaciju i shvatili kako je zelena boja itekako dobar odabir u ovim hladnim danima.

 

Marina Arnaut (Frashion) nas odvodi na blagdansko putovanje srbijanskom metropolom čija nas atmosfera neodoljivo podsjeća na onu koju smo imali do prije par dana u Zagrebu. Slastice i fini mirisi na svakome koraku, kao i milijun lampica, nalaze se na fotografijama ove izvrsne blogerice čije odjevne kombinacije morate voljeti.

Ova je blogerica, uz ostale kolegice iz branše, snimila editorijal o lažnom dočeku nove godine. Fotografije potpisuje Aleksandar Carević, dok je sama ideja i više nego zanimljiva.

Vanja Milićević (Fashion and Style) odlučila je pokoriti sniženja koja traju te je nabavila odlične bi-color štiklice iz Zare. Uz šoping, Vanja svojim čitateljima nudi i blagdanske recepte tako da se slobodno inspirirajte njenim blogerskim postovima.

 

Marko Banjavčić
Photo: vlasništvo blogova

Objavljeno: 11.01.2012. u 11:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p