TRENDOVI

Što nas čeka u 2007.

Da ne ostane sve na zaštiti od hladnoće, jer pred nama je ipak cijela godina, evo nekoliko najava o tome što nas čeka u 2007.
Jedna od najpoželjnijih vijesti za one koji baš i  nisu uživali u pogledu na donji rub tangi djevojaka koje se nisu ustručavale saginjati u svojim trapericama niskog struka: da, struk se definitivno povisuje.
Nezaobilazna Kate Moss već je viđena u takvom jeansu. Uostalom, to je dobra vijest za sve, jer je vrtoglavo niski struk, ma kako seksi bio, samo rijetkima doista dobro pristajao.
Kad su u pitanju haljine, ulice će se ponovno napuniti teniskom modom: polo-haljine bit će svuda oko nas. Već prema vašem stasu, više ili manje će vas razveseliti vijest da kratke hlačice i dalje ostaju aktualne, osobito one u safari stilu, a alternativa su jednako kratke suknjice trapezastog kroja. Zaboravite, dakle, suknje-olovke, i jednako uske haljine.
Vraćaju se i posve ravni, tanki potplati na vašim cipelicama. Zanimljivo je da to nece nužno utjecati na povlačenje platformi, naprotiv. Nosit će se oba modela, u prilično radikalnim varijantama, pa koliko podnese vaša kralježnica.
Vraća se i obilje nakita, lanaca, ogrlica , narukvica koje će ukrašavati vaše vratove i zglavke, s puno privjesaka, medaljona, a novost je i povratak etničkog drvenog nakita.
Uz XXL torbe kakve su u modi već neko vrijeme, a zasigurno će to i ostati, nosit će se i ekstra malene torbice, one čije remenje mozete omotati poput narukvice, ili ih nositi umjesto ogrlice.
Modni stručnjaci najavljuju žutu kao boju godine, dok je za vaše mobitele, fotiće, i ostale tehničke asesoare preporučljivo da budu u što više različitih, osnovnih boja, što će svakako oživjeti i veselo obojati vašu svakidašnjicu.
Što se tiče šminke, vrijedi povratak prirodi, odnosno, no make up make up. Ali ne zaboravite, to znači povećan rad na kvaliteti vašeg tena i pažljiv izbor tonova, nipošto ne bezbojnost i sivilo.
Kad su u pitanju frizure, teško je naći demokratičnije područje: sve je, naime, dopušteno. Možete imati platinastu i valovitu kosu poput holivudske dive ili nositi geometrijski podšišanu kacigu čelično crne boje. Možete imati stepenasto podšišanu i dugu i kratku kosu, sa šiškama i bez njih; jedini uvjet je - kosa neka bude njegovana i sjajna.
Objavljeno: 04.02.2007. u 22:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p