TRENDOVI

Što nose hrvatski modeli i dizajneri?

Pret-a-city: Perwoll FASHION.HR casting
U subotu je u dvorani Rings, restorana i lounge bara People's održan službeni casting za nadolazeći Perwoll FASHION.HR na kojem se pojavio velik broj naših poznatih modela. Vodeći domaći dizajneri između više od 200 prijavljenih modela iz vodećih hrvatskih modnih agencija, izabrali su lica koja će predstaviti njihove kolekcije za sezonu jesen-zima 2013/2014. godine. Modna manifestacija počinje 13. ožujka i traje četiri dana, a na njoj će svoje modne vizije za jesen/zimu 2013/14. godine predstaviti etablirana dizajnerska imena poput Branke Donassy, Marine Design, Ana Marie Ricov, Ivice Skoke, Martine Felje, Aleksandra Žarevca, Ivane Barač te gostiju iz regije koji će nastupiti u sklopu regionalnog projekta ZONA 45.

Kakve kombinacije biraju naši modeli za dolazak na casting? Ležernost i odjeća za vremenske neprilike koje su nas dočekale u subotu prijepodne bile su naravno na prvom mjestu. Većina mladih djevojaka odlučila se za skinny jeans, jednostavnu pamučnu majicu, košulju i veste te cipele na petu koje su obavezne za casting kako bi dizajneri mogli vidjeti kako manekenke hodaju u potpeticama. Preko spomenutih kombinacija naše su lijepe manekenke odjenule maslinaste parka jakne, tople bunde, kapute ili sportske jakne koje garantiraju udobnost.

Muški modeli još su jednom pokazali kako imaju dobar smisao za modu. Pojedinci su iskakali iz mase svojim zanimljivim stylinzima kod kojih su dominirale dobre cipele, traperice, cool majice i odlično krojeni kaputi te ležerne jakne.

Fotografijama sa službenog castinga za nadolazeći Perwoll FASHION.HR dali smo vam samo mali uvod u zanimljive odjevne kombinacije koje nas uskoro očekuju u paviljonu 5. zagrebačkog Velesajma.

 

Ana Bacinger
photo: Jure Perišić

 

Objavljeno: 25.02.2013. u 09:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p