TRENDOVI

Što obući na posao ove sezone?

Zavirite u našu galeriju!

Lako je izgledati casual, no na posao ipak trebamo ići mrvicu dotjeranije nego kad odlazimo s frendicom na kavu ili u kino, a opet drugačije sređene nego kad idemo van.

Naravno da vrsta posla ovisi o tome što ćete obući na posao, jer ako posao od vas traži osmosatno stajanje na nogama ili jurenje gradom, naravno da se cipele ne petu nisu vaš prvi izbor. Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, pa ipak u poslovnom stilu neke stvari ostaju iste. Bitno je biti elegantan i decentan te naravno uvijek dotjeran. Ako ste jedna od onih koje se ne miču iz klasike, savjetujemo vam da za posao nabavite klasičnu haljinu do koljena koja prati liniju vašeg tijela, možda da bude bez rukava kako biste ispod nje mogle obući košulju ili jednobojnu majcu. Ove jeseni tvid je u modi, a možete potražiti i nešto od pletiva jer će vas grijati, a u pravoj kombinaciji i dalje ćete izgledati poslovno i dotjerano.

Što se tiče onih modnih ovisnica koje žele izgledati drugačije i na poslu, izbor je ove sezone zbilja velik. Obucite se jednostavno, savjetujemo vam uske crne hlače ili traperice uz koje iskombinirajte neku jednostavnu majicu, a sve začinite kratkom otkačenom jaknicom kakve vam recimo nudi Topshop. Na poslu nikako nećete pogriješiti ni sa trenutno jako modernim boyfriend blazerima koji savršeno pristaju na hlače, suknje i haljine.

Vama koje si na poslu možete dozvoliti potpunu slobodu kad je u pitanju odjeća, pustite mašti na volju! Svakako savjetujemo da iako možete izgledati kao da ste na sebe nabacali prvo što ste našli u ormaru, malo pripazite s kombinacijama i uvijek pokušajte da odjeća koju nosite u sebi sadrži berem malu dozu elegancije.

Cipele na petu su u svakoj kombinaciji poželjne i dobrodošle, no i ravne cipele ili ultramoderne čizme iznad koljena mogu izgledati itekako poslovno.

U galeriju smo stavili samo neke od komada koje možete kombinirati za posao, a vi se odlučite koji od njih odgovaraju vašem stilu i ove sezone na poslu izgledajte moderno i chic!

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 05.11.2009. u 22:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p