TRENDOVI

Što obući van za vikend?

Složili smo 3 kombinacije, pa birajte!

Moj osobni favorit je kombinezon, koji je doduše YSL, no nešto slično sigurno se može naći u omiljenoj nam Zari ili drugim urbanim high street dućanima. Kombinezoni će definitivno osvojiti naše ulice i klubove ovog proljeća i ljeta, pa zašto vi ne bi bile prve koje ćete ih isfurati? Za one kojima se ova kombinacija čini malo pretrendovska, visoke gladijatorice zamijenite svojom omiljenom obućom, a na kombinezon možete prebaciti i neku slatku vesticu. Rezultat će biti gotovo isti, a vama će biti udobnije.

Outfit s trapericama i vesticom koju je Kate Moss kreirala za Topshop namijenjen je za laganu šetnju gradom koja može završiti predobrim i spontanim izlaskom. A haljina s grilonkama je za one koje idu uživati uz ritmove svoje omiljene disco muzike. Tu je namjerno stavljena traperna jaknica, jer smiruje cijelu kombinaciju koja je inače poprilično elegantna i pomalo svečana.

Ovo su samo prijedlozi komada koji su definitivni krik sezone, a na vama je da pronađete nešto slično i dobro se zabavite gdje god krenuli ovog vikenda!

Ana Bacinger

Objavljeno: 10.04.2009. u 12:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p