TRENDOVI

Što odjenuti na glazbeni festival?

Donosimo prijedloge za nadolazeće festivale!

In Music, EXIT, Garden, Terraneo, Sziget samo su neki od glazbenih festivala kojima se svi jako veselimo ove sezone. Dok će neki od vas pohoditi većinu spomenutih festivala, neki se vesele samo određenom festivalu i broje dane do njegovog početka. Uz dobru zabavu i obilje savršene muzike, glazbeni festivali su unatrag par godina postali i prava oaza dobrog stila pa vam danas donosimo tri prijedloga što odjenuti na određeni festival kako bi bile zamijećene, a istovremeno opuštene i spremne za zabavu do jutra.

IN MUSIC, EXIT, SZIGET

S obzirom da ova tri spomenuta festivala imaju većinu toga zajedničkog, donosimo vam jednu kombinaciju koja je idealna za njih sve. Najudobnije ćete se osjećati u haljinici koja nije preuska ni prekratka pa predlažemo jednostavan model u nekoj hit boji sezone. Najveću pažnju posvetite obući jer vas na In Musicu, EXITu i Szigetu jako lako može iznenaditi nenadani pljusak pa savjetujemo kožne čizme koje izgledaju jako chic na haljinu, a istovremeno su najpametnija solucija za moguće blato i lokve vode. Preko haljinice prebacite traper prsluk, kosu ukrasite trakom od perja, a fotoaparat i sve ostale sitnice strpajte u crnu, kožnu torbu.

HALJINA: TOPSHOP, PRSLUK: MISS SELFRIDGE, TORBA: ZARA, UKRAS ZA KOSU: H&M, ČIZME: STEVE MADDEN

GARDEN

Garden već godinama slovi kao jedan od najboljih festivala na Jadranu, a kombinacije koje su karakteristične za njega su primjetni komadi u kojima bez problema možete skočiti u vodu. Savjetujemo „statement" kupaći kostim, zlatne kratke hlačice i gumene sandale na punu petu. Šeširić i sunčane naočale su nezaobilazni na Gardenu.

HLAČE: NONOO BONAFILA, KUPAĆI KOSTIM: WE ARE HANDSOME, ŠEŠIR: EUGENIA KIM, CIPELE: MELISSA, NAOČALE: ASOS

TERRANEO

Iako je na moru i u vrijeme sezone, na Terraneu vas isto može zahvatiti loše vrijeme pa vam savjetujemo da za ovaj festival spakirate udobne haljinice preko kojih možete nositi tople veste. Od obuće nosite ili platnene tenisice ili kožne loaferice, kosu ukrasite cvjetnim vjenčićem, a od torbe birajte ruksak jer je najpraktičniji, a i nevjerojatno je stylish modni dodatak za glazbeni festival.

HALJINA: TOPSHOP, CIPELE: JEFFREY CAMPBELL, VESTA: J BRAND, VJENČIĆ: ASOS, RUKSAK: ASOS

Ana Bacinger

Objavljeno: 11.06.2012. u 10:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p