TRENDOVI

Što odjenuti na jesensku svadbu?

Style File by Ana Bacinger
kombinacija za vjenčanje

Jesen nam donosi puno divnih noviteta u kojima će sve trendseterice uživati… To je vrijeme kada na maštovit način možemo nositi haljine dugih rukava i debljih materijala u kombinaciji s golim nogama i najdražim poluzatvorenim cipelama. A, jedan takav look smo vam pripremili za svečano događanje na kojem naravno želite zablistati!

‘Draga Ana,

u listopadu idem na malu svadbu na Vis. Prijateljica se udaje za Engleza i imaju jako svečanu svadbu na kojoj moram zablistati. Naručila sam haljinu iz Topshopa pa te molim da uskočiš s idejom kako je upotpuniti. Hvala. Rea.’


Cvjetne haljine midi dužina ove jeseni posebno dobro izgledaju na sandale s remenčićima. Pogotovo ako su ukrašene bogatim volanima i dolaze u nekom pomaknutom kroju. Naglasak stylinga neka bude na spomenutoj haljini i divnim sandalama, a sve upotpuni simpatičnom torbicom i ukrasom u kosi koji je nazaobilazan na engleskom vjenčanju.

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: ana.bacinger@fashion.hr.

HALJINA: Topshop (398 kuna), UKRAS ZA KOSU: Asos (176 kuna), TORBICA: H&M (199 kuna), CIPELE: Zara (400 kuna)

A.B.
Objavljeno: 25.09.2016. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p