TRENDOVI

Što odjenuti na posao ove jeseni?

Donosimo četiri elegantna prijedloga!

Dolaskom nove modne sezone na vješalice vaših najdražih dizajnerskih i high street dućana stigla je velika količina odjeće i modnih dodataka koje treba pažljivo uklopiti u svoj stil. Kod ležernih kombinacija i dalje vrijedi pravilo originalnog spajanja naizgled nespojive odjeće, slojevito odijevanje i sportski stil, dok kod poslovnih kombinacija treba jako pripaziti kako "trendi" komade uklopiti u elegantan i sofisticiran stil.

Jedan od glavnih jesenskih trendova svima je poznati grunge stil. Stvoren za ležerne i večernje prilike, grunge može genijalno funkcionirati i u poslovnim prigodama. Pronađite hlače kariranog uzorka i ove jeseni ih nosite uz dolčevite, muški model cipela i predimenzionirane, elegantne sakoe.

DOLČEVITA: H&M, CIPELE: ASOS, HLAČE: MANGO, SAKO: ZARA

Idući veliki trend za ovu jesen i zimu su suknje midi dužina. Njih možete prilagoditi poslovnim kombinacijama uz klasične košulje, salonke na špic i dobar komad nakita.

KOŠULJA: H&M, SUKNJA: ZARA, CIPELE: MANGO, OGRLICA: PULL&BEAR

Odijelo je osnov svakog poslovnog stila pa vam svakako savjetujemo da za ovu hladnu sezonu investirate u jedno klasično odijelo u nekoj zanimljivoj boji. Ono izgleda elegantno uz klasičan top neutralne boje, ali i jednostavnu pamučnu majicu veselog printa.

ODIJELO: ZARA, MAJICA: PULL&BEAR, CIPELE: H&M

Ženski ormar je teško zamisliti bez lijepe haljine koja se može stilizirati na više načina. Potražite klasičan kroj haljine u nekom primjetnom uzorku i spojite je s dobrim gležnjačama, sofisticiranom poslovnom torbom i uvijek elegantnim balonerom.

BALONER: H&M, HALJINA: ZARA, CIPELE I TORBA: MANGO

 

Ana Bacinger

photos: Zara, H&M, Mango, Pull&Bear, Asos, Guliver/Getty

 

Objavljeno: 16.09.2013. u 10:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p