TRENDOVI

Što odjenuti na proljetnu promociju?

Style File by Ana Bacinger

Zara

potrazi ste za elegantnom kombinacijom u kojoj ćete proslaviti jedan od najbitnijih dana u svome životu? Donosimo vam odličan prijedlog u koji ćete se zaljubiti ako ste miljenica boja i upečatljivih kombinacija!

‘Hej Ana,

molim te pomozi. Sredinom ožujka imam promociju i totalno sam bez ideje što nositi. Ne volim haljine i to je zapravo najveći problem. Želim biti elegantna, ali ne želim dosadne krojeve i zagasite boje pa sam stvarno u problemu. Imaš kakvu ideju? Hvala puno na pomoći. Mirela’


Draga Mirela,

uskoči u odijelo jarke boje i upotpuni ga nekim pastelnim komadima! Crvena je uvijek odličan izbor, a divno se slaže s pastelno ružičastom ili plavom. Moj je savjet da investiraš u ovo prekrasno odijelo iz Zare (sigurno će ti zatrebati i za razgovor za posao i kasnije za neka bitnija poslovna događanja) i da ga kombiniraš s veselom košuljom na točkice i uz cipele slične nijanse. Kosu skupi u punđicu, a lice naglasi popularnom nijansom ruža boje breskve.

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: ana.bacinger@fashion.hr.

odijelo

KOŠULJA: H'M (99 kuna), SAKO: Zara (550 kuna), HLAČE: Zara (230 kuna), CIPELE: Topshop (485 kuna), RUŽ ZA USNE: MAC (159 kuna)

A.B.

Objavljeno: 05.03.2017. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p