TRENDOVI

Što odjenuti na zimsko vjenčanje?

Savršene kombinacije za niske temperature

Iako smo naviknuti da su vjenčanja u većini slučajeva u ljetnim, jesenskim ili proljetnim mjesecima, posljednjih godina jako su se popularizirala i ona zimska. Jedini problem kada govorimo o zimskom vjenčanju je onaj koji uključuje odabir outfita.

Odjeća koji nosimo na vjenčanjima najčešće su haljine, kombinezoni ili zanimljivi dvodijelni setovi. Kod zimskih termina vjenčanja vlada zabluda kako se moramo zabundati u debele čarape i dobro se osigurati od hladnoće. Istina je negdje između jer jedino što vam treba biti u maniri pravog zimskog odjevnog komada je kaput, ostatak kombinacije ne mora imati oznaku termo. Zimska vjenčanje idealna su prilika za kombinezone i odijela, ali niti haljine nisu u drugom planu. Budući da su zanimljive čarape veliki zimski trend slobodno se upustite u eksperimentiranje s uzorcima i bojama. Jedna od zanimljivih kombinacija zasigurno je crna haljina i čarape u žarkoj ili pastelnoj boji. Želite li više igrati na sigurno, na policama trgovina nalazi se velik broj jednostavnih minimalističkih haljina s čijim izborom nećete pogriješiti. Zimsko doba ujedno predstavlja i blagdansko razdoblje, stoga ne libite se odlučiti i za neku blještavu varijantu. Što se tiče cipela, preporučujemo salonke ili sandale koje ćete kombinirati s otkačenim čarapama.

U nastavku smo izdvojili neke od najefektnijih kombinacija koje možete nabaviti u trenutnoj ponudi high street trgovina.

Pull&Bear (230 kn)


Stradivarius (150 kn)

Zara suknja (270 kn)

Zara (300 kn)

Zara sako (400 kn)

Zara sako (500 kn)

Zara (300 kn)

Bershka (350 kn)

Bershka (350 kn)

Foto: Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius
Objavljeno: 12.12.2018. u 11:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p