TRENDOVI

Što su nosili posjetitelji Cro-a-Portera?

Pret-a-City CAP
U subotu je završilo još jedno izdanje Cro A Portera na kojem su poznati dizajneri modnoj publici predstavili svoje viđenje mode za proljeće 2013. godine. Svatko je u prikazanim kolekcijama istaknuo svoje favorite, a brojni posjetitelji Cro A Portera su svoje najdraže dizajnere došli podržati upravo u njihovim kreacijama. Tako smo u predvorju Laube zamijetili nekoliko odlično odjevenih zaljubljenika u Dioralop dizajn i Petru Nižetić te uvijek divnu Lanu Puljić u kreacijama Tamare Bombardelli.Blogeri su nam još jednom pokazali koliko su hrabri u spajanju nespojivih trendi komada. Šareni uzorci, pamučne majice, jarke boje, neobične cipele, upečatljive ogrlice i zanimljive torbe glavni su komadi naših blogera za toplu sezonu koju svi nikako da dočekamo.

Moramo priznati kako se modna ekipa u Laubi (unatoč lošem vremenu) potrudila oko svojih modnih kombinacija. Uz najzanimljivije trendove sezone koje su nam prezentirali naši poznati blogeri, u četiri dana modnih revija posjetiteljice su isfurale monokromatske kombinacije, uvijek popularnu puderastu boju, a fashionistice se kunu u nijanse žute, narančaste te kobaltno plave.

Od naših kreativaca koji izrađuju nakit hrvatska modna publika najviše voli nositi OH, TIGER! otkačene ogrlice, Coded Edge minimalistički nakit i itekako primjetne 2W1SM ukrase za kosu.

Uvjereni smo da ste u zanimljivim odjevnim kombinacijama posjetitelja Cro A Portera zamijetili stylinge koji će vam poslužiti kao inspiracija kada vam ponestane vlastitih ideja!

 

Ana Bacinger
photo: Jure Perišić
Objavljeno: 08.04.2013. u 10:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p