TRENDOVI

Što svaka žena treba imati u svom ormaru?

Stilistički savjeti Aleksandre Dojčinović

Koliko se često nađete u situaciji da ne znate što odjenuti pa posegnete za klasicima koji su ključni za dobar stil svake žene? Već smo tisuću puta ponovili da bi svaka žena u svome ormaru trebala imati malu crnu haljinu, dobar kaput neutralne boje, bijelu košulju, klasičnu suknju i salonke na vrtoglavo visoku potpeticu koje idu uz sve.

Ususret Festivalu dobrog stila dizajnerica Aleksandra Dojčinović dala je nekoliko odličnih stilskih savjeta uz koje će svaka žena izgledati dobro i osjećati se sretno i zadovoljno. Koji su njezini savjeti za dobar stil pročitajte u nastavku!

1. Mala crna haljina, ali kroj i materijal moraju biti prilagođene građi tijela.

2. Pri izboru zimskih kaputa ili bundi obratite pažnju da vam budu nosivi kako u elegantnim, tako i casual kombinacijama.

3. Uvijek je bolje izabrati jedan kvalitetan i konkretan komad nakita, nego se pretjerano voditi trendovima.

4. Torba je početak i kraj svake modne kombinacije.

5. Od svih modnih trendova ove zime, osobno mi se najviše sviđaju midi suknje i haljine, ali kao i do sada sretna žena je uvijek u modi.

Aleksandra Dojčinović održat će ekskluzivnu reviju na gala otvorenju Festivala dobrog stila powered by BIPA koji počinje 30. studenog i traje do 1. prosinca u zagrebačkom City center one East.

 

A.B.

photos: Šime Eškinja, Mateja Vrčković, pr

Objavljeno: 25.11.2013. u 17:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p