TRENDOVI

Stradivairus od sada u svojoj ponudi ima i udobne pidžame!

Sjajna, ali i vrlo stylish ponuda simpatičnih pidžama!

Bilo je pitanje vremena kad će poznati high street brend Stradivarius u svoju ponudu uvrstiti i pidžame, a sada kad je taj trenutak došao, možemo se složiti da je rezultat i više nego odličan. Modeli koje trenutno možete pronaći su vrlo cosy, elegantni i praktični, stoga smo sigurni da ćete s lakoćom pronaći pidžamu koja vam najviše odgovara.

Budući da je protekle godine kategorija loungewear komada doživjela pravu malu renesansu, a rad od kuće za mnoge značio i rad u pidžami, činjenica da Stradivarius ima novu kolekciju upravo spomenutog komada nije nimalo neobična. Ipak, budući da je riječ o modnom brendu koji pazi na estetiku, pidžame su vrlo stylish, ali naravno to ne znači da funkcionalnost i udobnosti nisu na razini. U ponudi možete pronaći svjetliji nježan kolorit, nenametljive uzorke kao što su primjerice prugice ili cvijeće. Isto tako, trenutna ponuda pidžama namijenjena je proljetnim i ljetnim mjesecima jer je uglavnom riječ o fluidnim krojevima i nešto kraćim varijantama, stoga ne sumnjamo da će i jesensko-zimski period dobiti svoje varijante pidžama za koje smo sigurni da će biti jednako zanimljive i praktične.

Budući da dobrih i kvalitetnih pidžama nikad dosta, u nastavku smo izdvoji nekoliko Stradivarius favorita, a cijelu ponudu možete pronaći na sljedećem linku!

Hlačice (80 kn)

Košulja (150 kn), hlačice (100 kn)

Hlačice (80 kn), majica (70 kn)

Hlačice (100 kn), košulja (120 kn)

Hlačice (100 kn), majica (100 kn)

Hlačice (100 kn), košulja (120 kn)

Hlačice (80 kn), majica (80 kn)

Majica (90 kn)

Hlačice (80 kn), topić (50 kn)

Foto: Instagram, Stradivarius
Objavljeno: 02.04.2021. u 12:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p