TRENDOVI

Stradivarius ima divne modele košulja koje pristaju svakom stilu!

Komad koji je uvijek dobro imati pri ruci!

Košulje su pravi modni klasik kojem se uvijek iznova vraćamo, bez obzira na aktualne trendove, ali i period godine u kojem se nalazimo. Tako smo ovog puta odlučili zaviriti u aktualnu ponudu jednog od omiljenih high street brendova i moramo priznati da nas je ista oduševila svojom jednostavnošću koja je uvijek nepogrješiv odabir!

U ponudi se mogu pronaći jednostavni modeli koje možemo zamisliti u nešto strožim poslovnim kombinacijama, ali i u otkačenim modnim pričama. Primjerice, bijela košulja je kultni komad koji se tako prilagođava različitim stilovima, a odaberete li oversized model, s lakoćom ćete ga prilagoditi baš svim prigodama. Mi glasamo za kombinacije koje uključuju jeans komade jer ćete tako kreirati divnu casual estetiku koja neće prići nezapaženo, ali naravno, možete se poigrati s vibrantnim modnim komadima.

Osim bijelih modela, jako nam se sviđaju i oni s uzorcima od kojih ističemo prugasti. Prugice su istovremeno jednostavne i zaigrane te u tren oka podižu kombinaciju, a odaberete li košulju neutralnih tonova, prugice će se lako uklopiti u razne outfite. Isto tako, iako nam jesenski period donosi zagasitiji kolorit, mi ne bježimo od boja, stoga se pokoji model u odvažnim tonova mora pronaći i u vašoj kolekciji!.

Naše favorite iz aktualne Stradivarius ponude potražite u nastavku!

140 kn

140 kn

140 kn

120 kn

160 kn

160 kn

160 kn

160 kn

160 kn

200 kn

230 kn

120 kn

Foto: Stradivarius, Instagram
Objavljeno: 23.09.2022. u 14:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p