TRENDOVI

Stradivarius ima 'duplić' najpoželjnijih cipela sezone - Prada salonki!

Romantični model kojem je teško odolijeti

Otmjene "slingback" salonke već su godinama najpoželjniji stil svečane obuće, to potvrđuje i niz dizajnerskih bestsellera. Miu Miu model ukrašene remenčićima i Pradine "origami" salonke uvjerljivo su među najistaknutijim cipelama sezone, čemu svjedoče i rezultati prestižnog Lyst Indexa, ljestvice koja svakog tromjesečja rangira "must-have" modne brendove i komade. Pradine "origami" salonke pojavile su se prije godinu dana u kolekciji talijanskog brenda za jesen i zimu 2023., a Lyst ih je u listopadu svrstao među deset najtraženijih modela.

Ove cipele su pravo malo umjetničko djelo jer vješto spajaju arhitektonski dizajn i nježnost prirode s vrhunskom izradom svojstvenom za kuću Prada. Profinjeni model šiljastih prstiju uključuje "kitten" potpeticu i ukrase inspirirane japanskom umjetnošću presavijanja papira - geometrijske oblike te stilizirano cvijeće. Pradine salonke instantno su postale hit među trendsetericama te su, očekivano, inspirirale niz povoljnijih "duplića".

Tako smo među novitetima u Stradivariusu ovih dana uočili salonke koje su nas smjesta podsjetile na Prada bestseller. Dostupne u trendi crvenoj i metalik srebrnoj boji, ove cipele privlače pozornost glatkom, lakiranom teksturom te ukrasom nalik plosnatoj mašni, a s obzirom na nisku i stabilnu potpeticu ne sumnjamo i kako su vrlo udobne.

Stradivarius (27,99 €)

Stradivarius (27,99 €)

Foto: Instagram, Stradivarius
Objavljeno: 12.02.2024. u 16:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p