TRENDOVI

Stradivarius ima elegantne cipele na petu koje su kao stvorene za svečane prigode!

Favoriti koji će osvježiti vašu garderobu!
"Imam previše cipela u ormaru" rečenica je koju sigurno nikada nitko nije izgovorio. Cipele su začin baš svake naše kombinacije, pogotovo kada govorimo o onim elegantnim modelima na petu, stoga je pravo vrijeme da obnovite svoju kolekciju!

Elegantni model cipela pravi je spas kada je u pitanju osmišljavanje svakodnevnih poslovnih lookova koji imaju zadani dress code, no u njih se isto možemo pouzdati i kada su nešto ležerniji outfiti u pitanju jer su sjajan spoj casual looka, ali s dozom profinjenosti i sređenosti. Cipele na petu, a pogotovo salonke, neizostavan su dio  večernjih modnih izdanja te bez njih ne mogu proći najveće svečanosti kao što su proslave rođendana i vjenčanja. Često znamo 'razbijati' glavu što odjenuti za takve prigode, no upravo su cipele adut iz rukava koji će savršeno zaokružiti naš outfit te pružiti tu ključnu točku na i cjelokupnom izdanju.

 

Baš zato na njih računamo i ove jeseni, a to znaju i modni brendovi koji su police svojih trgovina već napunili hit modelima iz kojih se nećemo skidati. Nama je za oko zapela ponuda Stradivariusa gdje možete pronaći klasične modele salonki koje sjajnim detaljima neodoljivo podsjećaju na kultne Malono Blahnik cipele, kao i trenutne hit modele platformi u raznim upečatljivim bojama.

  U nastavku smo izdvojili nekoliko favorita koji će sigurno osvježiti baš svaki ormar!

230 kn, 230 kn

230 kn

230 kn, 280 kn

230 kn, 200 kn

280 kn

300 kn, 300 kn

Foto: Instagram, Stradivarius
Objavljeno: 18.08.2022. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p