TRENDOVI

Stradivarius ima najljepše modele korzeta koji će svaki outfit učiniti još posebnijim!

Korzet kao apsolutni must-have komad ove sezone!
Korzet je jedan od uvjerljivo najpopularnijih modnih trendova ove sezone koji se vratio na mainstream modnu scenu, uglavnom potaknut svojom popularnošću u poznatim TV emisijama. Iako ovaj aristokratski odjevni predmet datira još iz vremena srednjovjekovnih dvorova, moderno doba pretvorilo je ovu kreaciju u genijalni statement komad koji se ovoga ljeta jednostavno mora pronaći u vašem ormaru!

Tako su korzeti preko noći postali jedan od najboljih primjera oživljavanja klasičnog modnog trenda u moderno doba. No, za razliku od prijašnjih razdoblja, danas na policama trgovina možete otkriti široki raspon izbora odjeće u stilu korzeta koji ne samo da naglašava vaš oblik tijela, već daje jednu sasvim novu, chic vibru vašem cjelokupnom stylingu. A upravo takvi modeli kriju se u novim kolekcijama omiljenog branda Stradivarius koji trenutno u svojoj ponudi ima zaista veliki izbor prekrasnih korzeta među kojima će baš svatko pronaći onaj u svom stilu! Bez obzira na to tražite li idealan komad koji će sjajno izgledati u svečanom izdanju ili pak tražite svestrani model koji ćete vrlo lako uklopiti u svakodnevni styling, Stradivarius ima baš sve od navedenog!
 
A kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili neke od naših favorita koje smo odmah poželjeli strpati u košaricu, a uz koje je upečatljiv look zagarantiran. Cjelokupnu kolekciju potražite na službenoj stranici. 

(160 kn)

 (80 kn)

 (130 kn)

 (130 kn)

 (160 kn)

 (160 kn)

 (140 kn)

 (100 kn)

 (160 kn)

 (160 kn)


Foto: Instagram
Objavljeno: 03.08.2022. u 13:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p