TRENDOVI

Stradivarius ima najljepše modele midi haljina za svaki dan!

Modeli kojima se uvijek rado vraćamo!

Haljine su bez imalo razmišljanja odjevni predmet kojeg nikad dosta, a iako smo sigurni da u vašem ormaru ne nedostaje stylish modela, mi smo ipak zavirili u trenutnu ponudu nadražih brendova. Tako moramo priznati da nas je oduševio Stradivarius i to zbog svoje vrlo jednostavnog asortimana koji je nosiv u svakodnevnim kombinacijama, a najviše su nam za oko zapeli praktični midi modeli haljina.

Ono što je toliko posebno kod midi modela je njihova praktičnost i jednostavnost kombiniranja, a odlučite li se za spomenutu varijantu haljine, jedino što vam je potrebno su trendi čizme i kaput kako bi stylish kombinacija bila gotova za čas. Isto tako, midi haljine sa šarmantnim i zanimljivim printovima odličan su odabir za dnevne kombinacije jer stylingu podaruju dinamiku i zaigranost. Stoga, ne sumnjamo da ćete u Stradivariusu pronaći pregršt modela koji odgovaraju vašem stilu odijevanja te s lakoćom zablistati na najbolji mogući način.

Još jedna od prednosti midi haljina je i to što ih možete nositi tijekom različitih godišnjih doba, samo se trebate slojevito odjenuti u periodima kada su temperature nešto niže, a mi, kako biste bez problema nadopunili kolekciju, u nastavku izdvajamo nekoliko stylish modela iz aktualne Stradivarius ponude!

100 kn

100 kn

200 kn

100 kn

150 kn

150 kn

100 kn

150 kn

200 kn

200 kn

200 kn

80 kn

100 kn

Foto: Instagram, Stradivarius
Objavljeno: 19.01.2022. u 13:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p