TRENDOVI

Stradivarius ima najljepše modele traperica, a ovo su ključni komadi!

Obožavamo baš sve!

Traperice su jedan od onih komada odjeće koje uvijek nosimo, bez obzira na trendove ili period. Upravo zato, rubriku jeans ne preskačemo baš nikad, a ovog puta za oko nam je zapela raznovrsna Stradivarius ponuda. Naglasak je na standardnim klasičnim modelima, ali i krojevima koji su kao stvoreni za razigrano proljeće no ono što nam se najviše svidjelo su bez imalo razmišljanja sanjive pastelne boje.

Unatoč tome što je kada spomenemo traperice asocijacija klasična denim boja, već odavno znamo da traperice dolaze i u brojnim drugim nijansama. Tako osim crne i bijele, ovog proljeća nosimo vesele modele koji su pastelno ružičasti, plavi, zeleni... Spomenuti modeli traperica se neodoljivo dobro kombiniraju s razno raznim košuljama, kardiganima ili topovima, a nisu isključene niti varijante s popularnim hoodicama. Baš zato, predlažemo da u svoju kolekciju definitivno pospremite i jedan takav model, ali isto tako, ne zanemarite niti već dobro znane basic varijante.

Traperica u klasičnoj plavoj nikad dosta, a tražite li model koji se kombinira na sve, to je svakako onaj visokog struka. Naime, traperice visokog struka jednako dobro izgledaju u dnevnim i večernjim prigodama, u kombinaciji s tenisicama ili cipelama na potpeticu pa nije naodmet kolekciju nadopuniti novim trendi modelom.

Kao što smo spomenuli, budući da je aktualna Stradivarius ponuda vrlo bogata, u nastavku izdvajamo naše favorite za koje smo sigurni da će se svima dopasti i ono najvažnije - s lakoćom uklopiti u postojeći stil!

200 kn

200 kn, 200 kn

150 kn

150 kn, 150 kn

230 kn

200 kn, 200 kn

200 kn

230 kn, 200 kn

230 kn

150 kn, 200 kn

Foto: Stradivarius, Instagram
Objavljeno: 05.03.2021. u 10:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p