TRENDOVI

Stradivarius ima najljepše modele traperica za svaki oblik tijela!

Ne znamo koji model nam je bolji!

Pronaći prave traperice katkad može biti pravi izazov, a to nam potvrđuje i pregršt modela koje nude omiljeni brendovi sve s ciljem zadovoljavanja različitih tjelesnih građa i potreba. Ipak, postoje određeni modeli koji su svojevrsno 'univerzalno pravilo' s čijim odabirom nikako ne možete pogriješiti, a jedan od omiljenih high street brendova ima bogat i raznovrstan izbor u kojem ćete sigurno s lakoćom pronaći nešto za sebe!

Riječ je o Stradivariusu, pristupačnom brendu koji nudi trendi i nosivu estetiku, a ovog puta za oko su nam zapele divne traperice koje baš svatko mora imati u svom ormaru. Kao što smo spomenuli, Stradivarius se pobrinuo da ne nedostaje traperica koje laskaju svakoj figuri, a onaj koji bez imalo razmišljanja u većini slučajeva izdužuje noge jest model visokog struka i laganih ‘trapez’ nogavica. Kada govorimo o kombiniranju ovog modela, odlično pristaje outfitima koji uključuju udobne zimske džempere, elegantne dolčevite, ali i oversized kardigane, a što se tiče večernjih varijanti, obožavamo efektne topove, bluze ili košulje.

Isto tako, osim klasične jeans plave, mogu se pronaći i modeli u drugim bojama koji se mogu odlično kombinirati te outfitu podariti dašak posebnosti. Stoga, kako bismo vam olakšali odabir, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih modela traperica iz aktualne Stradivarius ponude za koje smo sigurni da će se svidjeti baš svima!

150 kn

150 kn

150 kn

150 kn

150 kn

150 kn

150 kn

200 kn

200 kn

200 kn

150 kn

Foto: Stradivarius, Instagram
Objavljeno: 14.01.2022. u 11:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p