TRENDOVI

Stradivarius ima novu kolekciju koja će vas potaknuti da ostanete kući!

#domajenajljepše igrati se s modnim komadima!

U ovo vrijeme, prije samo godinu dana, skrolali smo online trgovinama i stavljali u shopping košaricu modne komade koji bi se najbolje uklopili u prve proljetne dane. Pojava pandemije koronavirusa odgodila je sve naše pripreme za proljeće, pa tako brojni high street brendovi pokušavaju doskočiti ovom problemu nekim novim rješenjima, a koja bi mogla barem malo skloniti naše misli s novonastale, stresne situacije...

Tako je jedan od omiljenih high street brendova, Stradivarius, kreirao novu rubriku na svojoj online stranici naziva #dresstogonowhere, koja je poslužila i kao platforma za predstavljanje nove kolekcije. Osim što ova rubrika služi za predstavljanje proljetnih modnih komada, Stradivarius potiče sve ljubitelje brenda na ostanak doma kako bi širenje nastalog virusa čim prije okončalo. Tako u #dresstogonowhere rubrici možete pronaći komade nove kolekcije, kao i video prikaze na koje sve načine ih možete kombinirati te u konačnici i nositi kada se sama pandemija završi. Vrlo često znamo isticati kako nemamo baš vremena za osmišljavanje nešto kreativnijih i upečatljivijih modnih izdanja te kako su naši najčešći modni izbori oni koje prve dohvatimo iz ormara, stoga ovo vrijeme možete iskoristiti za eksperimentiranje i slaganje nekog novog stila koji će biti mrvicu posebniji.

U nastavku smo izdvojili nekoliko prijedloga kako nositi modne komade iz najnovije Stradivarius kolekcije, pa nije naodmet skratiti ovo vrijeme gradeći neki novi modni izričaj!

hlače (100 kn)

haljina (200 kn)

hlače (200 kn)

kaput (300 kn)

hlače (200 kn)

top (140 kn)

tenisice (180 kn)

Objavljeno: 25.03.2020. u 12:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p