TRENDOVI

Stradivarius ima odlične modele blejzera koji će se lako uklopiti u svačiji stil!

Modeli s kojima su stylish modne priče zagarantirane!

Složit ćemo se kako su blejzeri odabir s kojim ne možete pogriješiti, a koji se istovremeno s lakoćom prilagođava različitim stilovima odijevanja. Blejzere nosimo u dnevnim, ali i večernjim prigodama, stoga činjenica da su omiljene trgovine prepune novih stylish modela jako nas veseli, a kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili nekoliko divnih varijanti iz aktualne Stradivarius ponude!

Blejzeri su sjajan komad koji u svega nekoliko trenutaka kombinaciji pruža dozu poslovne odvažnosti, ali i chic izgleda, pa volite li sinergiju klasike s trendi dizajnom, blejzer je odabir u kojem ćete izgledati odlično Kako biste postigli dinamiku, odaberite komade u boji ili one upotpunjene stylish detaljima i vidu kariranog dezena i sl.

Boje, neutralan kolorit i crop modeli!

Kao što smo spomenuli, iako glasamo za boje, volimo i modele neutralnog kolorita koji će oduševiti sve zaljubljenike u minimalistički look. Isto tako, ove sezone kao jedan od ‘must have’ trendova nametnuli su se crop blejzeri. Radi se o modelima koji su kao stvoreni za večernje prigode i nešto drugačije modne priče koje će privući baš svu pažnju.

Stoga, kako bismo vam pomogli prilikom odabira idealnog proljetnog modela, u nastavku potražite nekoliko divnih blejzera iz aktualne Stradivarius ponude!

29,99 EUR

35,99 EUR

35,99 EUR

29,99 EUR

35,99 EUR

35,99 EUR

35,99 EUR

35,99 EUR

35,99 EUR

39,99 EUR

39,99 EUR

Foto: Instagram, Stradivarius
Objavljeno: 14.03.2023. u 16:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p