TRENDOVI

Stradivarius ima odlične modele gležnjača koje ćete odmah poželjeti!

Modeli koje jedva čekamo kombinirati!

Gotovo smo sigurni da ne postoji žena koja u svojoj kolekciji nema bar jedan par gležnjača koje savršeno upotpunjuju svaki outfit, a upravo zato s vremena na vrijeme nije naodmet zaviriti u aktualnu ponudu i nadopuniti kolekciju stylish novim modelima. Tako smo mi odlučili provjeriti što se to krije u Stradivariusu i moramo priznati da nas je ponuda u potpunosti oduševila!

Gležnjače su zasigurno model obuće iz kojeg se u zimskim mjesecima ne skidamo, a razlog zašto je to tako krije se u činjenici kako je riječ o iznimno udobnim, ali i stylish cipelama. Prilikom dnevnih kombinacija fokus stavljamo na udobnost i funkcionalnost, odnosno želimo model cipela koji nas neće sputavati u obavljanju dnevnih obaveza i zadataka.

Ipak, osim same funkcionalnosti, ono na što također obraćamo pažnju je izgled, a ovog puta trendovi su ostali vjerni klasici i donijeli modele koji dolaze u jednostavnim pastelnim i neutralnim tonovima, a upotpunjeni su detaljima koji vještim kombiniranjem podižu svaku kombinaciju te joj podaruju ‘ono nešto’. Ponuda iz Stradivariusa je i više nego raznovrsna te se u asortimanu mogu pronaći gležnjače na petu, ali i one ravne, stoga ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći idealan model za sebe

A kako bismo vam olakšali odabir, u nastavku smo izdvojili nekoliko ‘must have’ modela iz aktualne Stradivarius ponude za koje smo sigurno da će se s lakoćom uklopiti u svaki stil odijevanja!

230 kn

300 kn

380 kn

230 kn

300 kn

300 kn

300 kn

450 kn

300 kn

280 kn

Foto: Stradivarius, Instagram
Objavljeno: 26.01.2022. u 11:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p