TRENDOVI

Stradivarius ima novu kolekciju nakita pozlaćenu s 18K zlatom!

Detalji koji će upotpuniti baš svaku kombinaciju!

Zlatno je pravilo da su detalji ti koji čine razliku. Čitavi look izgleda dovršeno i izbalansirano tek kada dodamo nekoliko ključnih detalja poput naušnica ili ogrlice. Osim toga detalji poput nakita odličan su način da na suptilan način eksperimentiramo s različitim stilovima. 

Upravo topliji dio godine odličan je za dodavanje novih komada nakita u svoju kolekciju jer nosimo puno otvoreniju i laganiju odjeću uz koju nakit može doći do izražaja i biti glavna zvijezda cijele kombinacije. Stradivarius je upravo lansirao svoju prvu kolekciju pozlaćenog nakita sastavljenu od izbora bezvremenskih komada koji se prilagođavaju svim stilovima. Svi komadi nadahnuti su minimalističkom estetikom 90-ih koja je posljednjih nekoliko godina predstavlja veliki trend. Kolekcija je zamišljena kao capsule kolekcija koja uključuje modne dodatke savršene za svakodnevno nošenje, kao što su teksturirani prsteni, okrugle naušnice, ogrlice s karikama i zmijski lančić. Unutar kolekcije ističu se četiri modela koji prikazuju Tarot karte i podsjećaju na mistični svemir koji je u trendu ove sezone.

Romantični dodatci za proljeće!

Osim toga, u kolekciji možete pronaći i preslatke romantične komade, poput naušnica ili privjesaka koji u sebi sadrže sitne bisere i namijenjeni su za darivanje ili nošenje u posebnim prilikama. Ovi komadi su lagani, romantični i razigrani što ih čini odličnim dodatcima upravo za proljetnu sezonu. Iako se radi o bižuteriji, vjerujemo da će se ovi komadi jako dobro držati ako ih budete pravilno nosili i održavali, jer cijela je kolekcija izrađena od cinka i mesinga, a pozlaćena je s 18K zlatom. Sve komade potražite na linku, a u nastavku pogledajte naše favorite.

(15,99 €), (19,99 €)

(17,99 €), (12,99 €)

(15,99 €)

(12,99 €), (15,99 €)

(15,99 €), (19,99 €)

 

 

Foto: Instagram, Stradivarius
Objavljeno: 16.03.2023. u 13:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p