TRENDOVI

Streetstyle inspiracija za posebne ljetne outfite!

Za izgled koji osvaja na prvu!

Iako se kalendarski još uvijek ne nalazimo u ljetnom periodu, temperature su se pobrinule da što prije uskočimo u omiljene prozračne i lepršave krpice. Nešto topliji dani sjajna su inspiracija za poigravanje modnom, stoga predlažemo da zavirite u svoj ormar jer smo sigurni da ćete pronaći odlične odjevne predmete i kombinirati ih na način koji će istaknuti vašu osobnost!

Kao što smo spomenuli, iako obožavamo shopping, katkad nije naodmet malo dublje zaviriti u već postojeću kolekciju jer smo sigurni da ćete pronaći 'zaboravljene' komade koji će se vrlo dobro uklopiti u ljetne stylish modne priče. Odabir s kojim ne možete pogriješiti svakako uključuje različite varijante haljina. Maksi, mini ili midi modeli samo su neki od klasičnijih primjera, a poigrati se možete asimetrijom, živopisnim uzorcima i različitim materijalima koji će naglasiti određenu prigodu. Osim haljina, obožavamo suknje i kratke hlačice, ali i kombinezone koji su odličan ljetni odabir jer je cijeli styling gotov i potpun sa samo jednim odjevnim predmetom. Što se tiče boja, volimo žive vibrantne nijanse, ali i one pastelne, kao i zemljane. Prilikom kombiniranja i osmišljavanja outfita, ne zaboravite pažnju usmjeriti ka detaljima koji će dodatno sve zaokružiti na pravi način i svakom stylingu podariti završni pečat te naglasiti ono najvažnije.

Kako bismo vas inspirirali za kreativne, ali i bezvremenske klasične kombinacije, u nastavku smo izdvojili nekoliko outfita omiljenih Instagram djevojaka!

Objavljeno: 06.06.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p