TRENDOVI

Style File by Ana Bacinger

Siva bunda za hladnu zimu
U maminom ormaru se nalazi velika bunda koja bi vas mogla grijati cijelu zimu, no model baš i nije moderan i u njoj se osjećate poput medvjeda jer je jako glomazna? Imamo rješenje kako je učiniti modernom i zanimljivom ove hladne zime!

"Draga Ana,
u ormaru imam maminu staru bundu sive boje. Znam da je jako topla i da je hit ove zime, ali uvijek kad je stavim na sebe osjećam se kao medo jer je ogromna. Nekako je sva široka i dominira kombinacijama pa me zanima ako imaš savjet kakve modne dodatke birati da smirim to veliko krzno?
Unaprijed zahvaljujem. Nives"

Draga Nives,
bunda je sama po sebi jedan od onih komada koji hoćeš-nećeš dominira odjevnim kombinacijama. Ako je tvoj model iz osamdesetih, a pretpostavljam da je najbolje ćeš je ukrotiti tankim remenom koji će dati formu cijelom stylingu. Od modnih dodataka predlažem torbu neke primjetne boje (uz sivu zbilja idu sve boje), a od obuće ćeš najlakše uz sve kombinirati crne gležnjače. Nabavi kožne rukavice u boji, crni šešir i neku šarenu maramu.


 

 

ČIZME, MARAMA, RUKAVICE: H&M, TORBA I REMEN: ASOS

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: redakcija@fashion.hr. 

Ana Bacinger
Objavljeno: 13.12.2012. u 09:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p