TRENDOVI

Styling tjedna

By Borina Kopčić

Svi koji me znaju upoznati su s činjenicom da hlače nosim samo u iznimnim prigodama (čitaj: planinarenje, odlazak do trgovine i šetnja sa psom), pa je tako jedan od mojih omiljenih komada svake jeseni i zime kožna suknja duljine do koljena.

Obožavam kožu jer je iznimno zahvalna za kombiniranje, a i uz kvalitetne čarape je i poprilično topla pa tako u mom ormaru ima nekoliko crnih i jedna bordo kožna suknja klasičnog kroja. Jedino mi je žao što ću ih sa skorim dolaskom toplog vremena spremiti do iduće zime.

Zato uživam dok mogu! Jedna od mojih omiljenih kombinacija je ona crne suknje i bijele bluze, ali kako bi izbjegla dojam konobarice, kombiniram kožnu suknju i nježnu bijelu bluzu s detaljima poput mašni ili čipke. Tamne, neprozirne čarape su mi apsolutni must have, a uz njih od asesoara ističem cipele na visoku petu i veliki upečatljivi prsten pošto nisam velika ljubiteljica „kinđurenja". Radije imam jedan, ali hvale vrijedan komad.

Idealna torbica za ovu kombinaciju je, po mom mišljenju, srednje veličine i od meke kože. Razlog tome je jednostavan- u mekane torbe se uvijek može više toga strpati, a i dalje djeluju profinjeno.

Borina Kopčić

foto: Polyvore

Objavljeno: 19.01.2011. u 10:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p