TRENDOVI

Styling tjedna

By Ana Bacinger

S obzirom da sam ovaj cijeli tjedan prvenstveno vezana uz knjige i hrpu skripti jer spremam ispit, posebno se veselim vikendu i izlasku s društvom. Uz društvo još jedan od razloga zašto se veselim suboti su i nove cipele koje sam kupila preko našeg Chic Boutique-a pa naprosto jedva čekam da ih iskombiniram za večernji styling. Nekima će možda biti smiješno što već u srijedu znam kombinaciju za subotu, no uz nove cipele kupila sam i prugasti plavo-bijeli pulover koji također čeka svoju premijeru, a uvijek kad imam nešto novo to moram obavezno odmah odjenuti.

Volim igru uzorcima - u ovom slučaju to su prugice, a u svom ormaru imam jednu prekrasnu svilenu suknju na sitne plavo-bijele prugice koja bi mogla izgledati fenomenalno sa puloverom na široke pruge. Preko svega obavezno ide kožni prsluk koji će malo smanjiti romantičan prizvuk koji je uvijek prisutan u mom slučaju, a ispod suknje ću staviti pune crne grilonke - neizostavan komad u mom ormaru.

Bez nakita ne funkcioniram, prstenje i vintage ogrlica obavezno se nađu u mojim kombinacijama, neovisno o tome koliko se slažu sa ostatkom stylinga.

Ana Bacinger

Objavljeno: 09.02.2011. u 09:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p