TRENDOVI

Styling tjedna

By Ana Pavić

Moj stil je poprilično jednostavan s jednim imperativom: da se osjećam dobro u onome što nosim. Za dnevne kombinacije -u ove hladnije dane- obično furam skinny jeans, motorističke jakne, t-shirtove s printom koje obožavam i vojničke čizme ili gležnjače sa zakovicama na potpeticu. Iskopala sam i jednu retro bundicu oker žute boje u kojoj me nekad znaju čudno gledati na cesti ali meni se sviđa pa me briga:)..

Odijevam se onako kako se osjećam taj dan i ormar mi izgleda kao da u stanu živi nekoliko različitih osoba. Od retro haljina na točkice s buvljaka, šarenih kombinacija koje su poklon Roberta Severa, i svakojakih kombinacija iz Zare i sa buvljaka.

Nisam fan nakita osim jedne Severove goth narukvice iz moje najdraže kolekcije "Code d1111/Liberation" koju nosim kada mi dođe želja za nakitom. Nije mi važno što piše na etiketi, stvar može biti s potpisom ili bez ali nisam pristalica sistema „gladovat ću da bih dala novce za taj i taj kaput". U ormaru imam veliki broj torbica a najdraža mi je Severova ogromna torba u koju potrpam sve živo i neživo (stane mi čak i laptop:)

Moj ovotjedni styling je u rockerskom štihu a sastoji se od parke koju sam nabavila u Zari na sniženju i jeans kratkih hlačica ispod kojih furam guste crne čarape. T-shirt mi uvijek treba imati print koji mi nešto znači, a ovoga puta su to Sex Pistolsi. Jako volim cipele i ove avijator-čizmice iz Topshopa su mi apsolutni favorit. Torba uvijek mora biti velika jer vucaram gomilu stvari u njoj, a zimi ne izlazim iz kuće bez toplog šala oko vrata. 

 

Ana Pavić

Objavljeno: 02.02.2011. u 13:23

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p