TRENDOVI

Styling tjedna

By Borina Kopčić

U posljednje vrijeme najčešće nosim jedan sasvim neočekivani online ulov (kao da je ijedna online kupovina planirana, no dobro...). Riječ je o pletenoj maksi haljini s ASOS-a kupljenoj na njihovoj rasprodaji krajem siječnja, a obožavam je jer je mogu nositi od jutra do večeri, čak i kad nemam pojma što obući.

Najčešće je nosim u kombinaciji s navy plavim kaputom s dvorednim kopčanjem i zimskim kožnim starkama tako da mi je dovoljno toplo, ali i udobno, jer kolikogod voljela visoke pete jurcanje po gradu je mnogo lakše u ravnim cipelama ili tenisicama. Kako ne bi izgledala poput velikog crnog ormara, izbjegavam s ovom haljinom nositi još crne boje, a ponekad je „razbijem"  i tankim remenom.

U ovoj mojoj omiljenoj dnevnoj kombinaciji neizostavna je statement ogrlica od metalnih pločica i beanie kapica koja super izgleda uz niski rep sa strane, ali i moj novi omiljeni ruž- NYX Hestia. Kako kao i većina žena mogu preživjeti na pustom otoku samo sa sadržajem svoje torbe, ona je tijekom dana uvijek velika i krcata potpuno nepotrebnim stvarima od kojih se ne mogu rastati.

Borina Kopčić

Objavljeno: 15.02.2011. u 20:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p