TRENDOVI

Styling tjedna

By Marko Banjavčić

Kako mi tjedan prolazi u stresnim obavezama na fakultetu, pripremio sam tajno oružje - naoružao sam se omiljenim mirisom kuće Gucci naziva Pour Homme II koji je iz nekih sretnijih razdoblja za muške mirise. Današnje „vodice" se ni po čemu se ne mogu uspoređivati s nekim starijim mirisima, kamo li onima iz osamdesetih ili ranih devedesetih. Navedeni ću miris kombinirati na lagane košulje s uzorkom te na traper kratke hlače koje sam si, budući da ne namjeravam davati tristotinjak kuna za odrezani traper, dao napraviti kod krojačice u susjedstvu.

Uz te kratke hlače, navući ću i nešto kraću verziju maskirnog šorca koji mi se, što je posve čudno, sviđa. Izgleda loše, ali zapravo se radi o zabavnom trash-u koji se može dobro kombinirati. Tu su i pozlaćeni sat, ali i šareno remenje te vintage torba koji razbijaju monotoniju trapera + neizostavna krema s visokim faktorom.

  

Kao najveći „ulov" sezone nabavio sam i popularne brodarice koje kombiniram na krajnje netipičan način. Što reći osim - svega po malo! Takav mi je tjedan...

Marko Banjavčić

Photo: topman.com, HM.com

Objavljeno: 15.06.2011. u 21:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p