TRENDOVI

Styling tjedna

By Ana Pavić

Ovaj tjedan, točnije večeras, idem na jarun na In music Festival. Obožavam glazbene festivale i koliko god volim uživati u glazbi, toliko mi je gušt i škicnuti na genijalne stylinge posjetiteljica, koje su iz godine u godinu, sve hrabrije i originalnije.

Osobno nisam tip koji će staviti raznobojna ticala na glavu i furati pufaste suknje od tila u jarko ružičastoj boji, ali se uvijek divim ekipi koja to zna iznijeti i koja u tim kombinacijama izgleda odlično. Moj se večerašnji styling sastoji od (meni) bazičnih ljetnih komada, vrućih hlačica od trapera i majice s printom. Važno je samo da mi je udobno i da mogu neometano skakati nekoliko sati.

Volim kombinaciju hlačica i čizama, te ću obuti tzv. „Pirate boots" u crnoj boji. Kako je navečer malo hladnije, dobro će poslužiti i lagani blejzer kojem sam dodala veliki broš s likom Coco Chanel, čisto iz razloga da se ne osjećam klasično. Torbica je malena i praktična za lovu, bonove, blackberry, a kao asesoar furam samo sunčane naočale, jer što god dodatnog ponesem na glazbeni festival, to uvijek izgubim.

Objavljeno: 22.06.2011. u 19:00
Tagovi: styling tjedna

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p