TRENDOVI

Stylish beretke koje jedva čekamo nositi!

Detalj koji podiže svaki outfit!

Iako prilikom kupnje novih jesenskih komada najčešće pažnju usmjerimo ka odjevenim predmetima, staro je pravilo da su ipak detalji ti koji čine najveću razliku i outfit postavljaju na jednu posve novu razinu. Ovog puta našu pažnju ukrale su beretke, i to one popularno zvane francuske za koje moramo priznati, definitivno pobjeđuju prilikom odabira stylish jesenskih detalja.

Beretka je divan modni dodatak svakoj kombinaciji, a zašto je to tako krije se u činjenici koja upravo taj detalj čini sjajnim 'alatom' za kreiranje različitih i posebnih stylinga. Naime, francusku beretku možete nositi u kombinaciji s ženstvenim, elegantnim i profinjenim outfitima, ali i onim nešto otkačenijim koji će akcentirati spoj nespojivog. Također, vrlo je bitan i odabir boje koji je u potpunosti proizvoljan, ali mi predlažemo da se zadržite na neutralnim ili pak žarkim tonovima. Osim što sjajno izgleda, beretka je i dobar saveznik za 'bad hair day' jer će popraviti i najgoru frizuru te na jednostavan, a upečatljiv način postići zanimljiv vizualni dojam.&OtherStories ($29)

Kad već spominjemo kosu i frizure, raspuštena kosa i beretka su klasičan odbir koji uvijek izgleda sjajano, no možete se poigrati različitim varijantama niskog repa, ukrasiti ga gumicama ili pak isplesti pletenicu, a nisu isključene niti niske punđice koje možete upotpuniti upečatljivim scrunchie varijantama gumica. Imate li pak šiške, beretka će se divno uklopiti u cijelu priču i aludirati neodoljiv francuski chic s kojim pogrešci ni u kojem slučaju nema mjesta.&OtherStories ($39), Benetton (150 kn)

Kako bismo vam pomogli prilikom odabira najljepše beretke, u nastavku donosimo naše favorite iz aktualne ponude omiljenih brendova, ali i streetsyle inspiraciju!

Eugenia Kim (cijena na upit)

Asos (80 kn), H&M (9,99€)

Asos (65 kn), H&M ($59)

H&M (17,99€), Asos (80 kn)

 

Foto: Instagram, H&M, &OtherStories, Net-a-Porter, Asos, Benetton
Objavljeno: 22.09.2020. u 12:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p