TRENDOVI

Stylish blejzer o kojem se ne prestaje pričati sada možete ‘uloviti’ na sniženju!

Poseban i drugačiji model!

U modnom svijetu postoje ti neki klasici kojih se ne odričemo, a blejzer bez imalo razmišljanja sjajno pristaje opisu. Naime, riječ je o bezvremenskom komadu koji se mora pronaći u svačijoj garderobi, a razlog zašto je to tako krije se u elegantnom dizajnu. Ipak, mi ovog puta glasamo za nešto drugačiji model u kojem sigurno nećete proći nezapaženo!

Riječ je o blejzeru brenda Annakiki koji je već na prvi pogled vrlo specifičan. Naglašena ramena i tvid odaju dojam odvažnog modela koji najradije nosimo u kombinaciji s hlačama, no najveća posebnost ovog modela ipak se krije u njegovoj boji i teksturalnim detaljima. Naime, jedna strana blejzera je crne boje, dok je druga upotpunjena efektnim uzorkom.

Naravno, u cjelokupnom dizajnu ne nedostaje detalja i ukrasa koji podižu svaki look, a iako smo spomenuli da ovaj blejzer uglavnom nosimo s hlačama, nisu isključene niti varijante sa suknjama. Isto tako, jako dobro će izgledati i u kombinaciji s tamnijim jeansom, a što se tiče detalja, predlažemo da se zadržite u granicama suptilnosti kako bi blejzer dominirao stylingom! Stoga, budući da je blejzer 'must have' komad, a ovaj model itekako drugačiji i poseban, volite li zablistati u stylingu koji privlači baš sve poglede, bez razmišljanja je riječ o komadu koji se isplati imati!

Kupiti ga možete putem sljedećeg linka!

Prije (797€), sada (478€)


Foto: Instagram, Annakiki
Objavljeno: 11.01.2022. u 14:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p