TRENDOVI

Stylish buce su i ove zime najpoželjniji modeli, a mi smo izdvojili one najljepše!

Sjajan spoj atraktivnog dizajna i funkcionalnosti!

Budući da su nas niske temperature već odavno sustigle, sada je vrlo izgledno da će nas sve više iznenađivati i bijele pahulje, a kako biste takve dane dočekali spremni, predlažemo da na vrijeme nabavite adekvatnu obuću koja će vas grijati i čuvati od potencijalnih nezgoda, ali u isto vrijeme biti i vrlo stylish. Pogađate, pričamo o bucama koje već nekoliko godina kombiniramo u svakodnevnim kombinacijama.

Zimski dani definitivno donose svoje čari, ali i niske temperature, stoga je potrebno odjenuti se toplo i udobno kako vas baš ništa ne bi sputavalo u uživanju. Naime, obuća je posebice važna kada govorimo o zimskom periodu, a stylish buce su bez imalo razmišljanja odabir s kojim ne možete pogriješiti. Spomenuti model ima nekoliko prednosti, a jedna od glavnih tiče se same stabilnosti i kvalitete, ali naravno, potom dolazi do izražaja i atraktivan izgled. Buce koje možete nabaviti u trgovinama omiljenih brendova zadržale su zagasite nijanse i zemljane tonove, ali i detalje u vidu umjetnog krzna koji podižu cjelokupan dizajn.

Što se tiče kombiniranja, buce volimo nositi s najdražim hlačama, suknjama ili haljinama, a sve skupa upotpuniti trendi oversized kaputom i ostalim zimskim detaljima kao što su kapa, šal i rukavice.

Unatoč tome što se možda i dalje skeptični prema bucama kao stylish obući, uvjeravamo vas da je riječ o cipelama koje će vas osvojiti na prvi pogled, stoga u nastavku potražite nekoliko divnih ‘must have’ modela!

Chloe (£795)

Isabel Marant (£495)

Ted Baker (£225)

INUIKII, Paramount (2190 kn)

Zara (400 kn)

INUIKII, Paramount (2690 kn)

Mango ( £79.99)

INUIKII, Paramount (2690 kn)

River Island (£50.00)

INUIKII, Paramount (2290 kn)

Foto: Instagram, Inuikii, Isabel Marant, Chloe, Zara, River Island, Ted Baker, Mango
Objavljeno: 12.01.2022. u 12:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p